За нас

Къща за гости- механа МАДОНА се намира в град Белоградчик на 180 км. северозападно от София и на 50 км. от гр. Видин. Точните географски координати на мястото са 43° N 37' 35'' 5'''и 22°E 44' 26'' 7''' и 546 м. надморска височина. Разполага със две спални, три двойни и една тройна стая снабдени със собствени санитарни възли, TV и Wi - Fi интернет. 
Интериорът на механата е решен в български възрожденски стил – дървен бар и маси, покривки с характерни български шевици, ловни трофеи по стените и старовремска камина. Салонът разполага с 30 места, обособени в 4 сепарета, всяко решено в отделен цвят. 
През летния сезон в градината има още 20 места. Отсядайки там човек сякаш се откъсва от реалността.
Кухнята е традиционно българска, специалитетите са типични за региона Торлашки гозби. Избата на механата предлага прецизна селекция вина и ракии от региона.
Ще имате чудесна възможност за практикуването на алтернативен, излетен, вело и пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каякинг и рафтинг. Отправна точка за посещения на „Белоградчишки Скали”, крепостта ”Калето”, пещерата „Магура”, крепостта „Баба Вида”, както и множество манастири в северозападна България.

Цените са разумни и напълно отговарят на качеството, което се предлага. 

За подробности – оферти и цени

madona madona

Къща за гости - механа МАДОНА Белоградчик е семеен бизнес. Стартът е в 1994 г. от нулата. Със собствени усилия стопаните построяват първо механата, а по-късно и хотелската част. Така на неравна застроена площ се появява малък, уютен комплекс. Стопаните подхождат към всеки гост като към приятел. Г-н Младенов познава добре околностите. Ако престоят ви е по-продължителен ще ви покаже места, за които не сте подозирали че съществуват. Г-жа Младенова, освен с вкусните си гозби, ще ви омае с разкази на полузабравени легенди и предания. Г-н Младенов-младши е наясно с историята на града и региона и ще ви засипе с любопитни факти за това или онова. 
Така гостите на къща за гости - механа МАДОНА Белоградчик стават приятели със стопаните и идват отново. Само един път на това вълшебно място не е достатъчен.

madona madona